Sennans Buss växer och lyfter in Klartext Bussbokning

Sennanbuss

2017-12-12

Sennans Buss med tre depåer som kör skoltrafik och beställningstrafik med 25st bussar köper Asige Buss beställningstrafik...

Sennans Buss växer och lyfter in Klartext Bussbokning
Sennans Buss med tre depåer som kör skoltrafik och beställningstrafik med 25st bussar köper Asige Buss beställningstrafik. Så nu utökar man sin verksamhet med ytterligare 5st beställningsbussar och i samband med att man växer så lyfter man även in Klartext Bussbokning som planeringssystem för sin verksamhet. Med Klartext Bussbokning kommer man få en helt annan kontroll på sina körningar och jobba effektivare med resursutnyttjandet på en helt ny nivå.

Målsättningen är att bussen ska rulla så mycket som möjligt. Med den mängden bussar vi har nu och med Klartext grafiska gränssnitt kan vi optimera våra körningar på ett betydligt effektivare vis, säger Linus Håkansson på Sennans Buss.

Vi välkomnar Sennan Buss som nya användare av Klartext Bussbokning. Vi har idag över 100st bussbolag på den svenska marknaden som kör vår produkt nu, säger Fredrik Schön VD på Sindas.
Vi tycker det är trevligt att vi som IT-leverantör till bussbranschen kan hjälpa bolagen att få ekonomisk kontroll och effektivisera resursutnyttjandet av bussar och chaufförer.