Vi söker systemutvecklare

2020-01-15

Transiro utvecklar, tillhandahåller och supportar affärssystem för fackhandel och planeringssystem för trafikföretag. Vi fortsätter att expandera och söker därför flera utvecklare som kan säkerställa.

Transiro utvecklar, tillhandahåller och supportar affärssystem för fackhandel och planeringssystem för trafikföretag. Vi fortsätter att expandera och söker därför flera utvecklare som kan säkerställa att vår utvecklingsavdelning ligger i framkant även i framtiden.

Om tjänsten
Vi på Transiro är inne i expansiv fas och behöver stärka upp med flera drivna systemutvecklare. Vår affärsidé är att skapa smarta systemlösningar och lönsamma affärer. Vi utvecklar affärssystem för fackhandel och planeringssystem för trafikföretag i nära samarbete med branschen. Med stort engagemang och kunnande anpassar vi systemen efter våra kunders behov. Din roll blir att säkerställa att våra system håller vad vi lovar samt att leda vidareutvecklingen i linje med bolagets uppsatta mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av utveckling samt utbildning som systemvetare eller annan likvärdig utbildning. Du brinner för systemutveckling och har mycket goda kunskaper i utveckling av C# och VB.NET. Vi ser även att du har goda kunskaper inom SQL-server. Även kunskaper inom Flutter, PHP, Java, Bootstrap är meriterande.

Arbetsuppgifter
Du är en person som trivs att arbeta teamorienterat men kan även arbeta självständigt. Som person är du lyhörd, kreativ och självgående. För att lyckas som systemutvecklare hos oss har du en framåtanda, stor ansvarskänsla och drivs av att göra skillnad för våra kunder. Det är även viktigt att du trivs med viss kundkontakt, då det kan förekomma viss support mot våra kunder samt utbildning.
Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett intressant jobb på ett stabilt och spännande företag som är inne i en expansiv fas. Den dagliga arbetsmiljön kännetecknas av spännande utmaningar och nära samarbeten med såväl kunder och kollegor ? vår personal stannar länge hos oss, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi erbjuder även tillsvidareanställning på heltid, goda pendlingsmöjligheter och arbetstidsförkortning för alla anställda under sommarhalvåret (maj-augusti). Tjänsterna vi söker är stationerade på Malmökontoret.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, vi kommer göra löpande urval. Dock senast 2020-01-31.
Du ansöker genom att klicka på länken längst ner "Sök tjänst".

Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rollerna eller företaget kontakta Fredrik Schön: fredrik.schon@sindas.se

Om Transiro

Transiro utvecklar produkter som hjälper företag att stärka sina affärskritiska processer. Bred funktionalitet inklusive stöd för e-commerce och mobila enheter gör att Transiro ersätter behovet av flera olika system. Bolaget har två produkter: Kassanova Affärssystem, ett affärssystem för järn-, bygg-, hobby- och färghandel samt Klartext Bussbokning som är det marknadsledande planeringssystemet för linje- skol- och beställningstrafik i Sverige.
Transiro startade sin verksamhet 1988 med att utveckla fackhandelssystem åt färgbranschen i nära samarbete med IBM. Året därpå lanserades Kassanova som idag är ett av de marknadsledande affärssystemen inom Järn, Bygg, Färg, Hobby och övrig fackhandel. År 2002 utökade vi verksamheten med produkten Klartext Bussbokning.

För mer information om Transiro och våra affärsområden; www.transiro.com