Om oss

Transiro affärsidé är att skapa lönsamma affärer. Vi utvecklar smarta system för fackhandel och trafikföretag i nära samarbete med branschen. Med stort engagemang och kunnande anpassar vi systemen efter våra kunders behov. Fd Sindas startade sin verksamhet 1988 med att utveckla fackhandelsystem åt färgbranschen i nära samarbete med IBM. Året efter lanserades Kassanova som idag är ett av de marknadsledande systemen inom Järn, Bygg, Färg, Hobby och i övrig fackhandel.

2002 utökar Transiro sin verksamhet med systemet Klartext Bussbokning. Ett planeringssystem för bussbolag som bedriver beställningstrafik och linjetrafik. Klartext Bussbokning är idag det marknadsledande planeringssystemet på den svenska marknaden. För att möta IT-världens krav på kompetensutveckling väljer Transiro att samarbeta med etablerade leverantörer som leder den globala utvecklingen.

Värderingar

På Transiro arbetar vi utifrån värderingar. Dessa värderingar definierar hur vi är, hur vi agerar mot varandra och mot våra kunder. Det är viktigt att alla har förståelse för våra värderingar så att vi tillsammans kan arbeta framåt i dagens tuffa och konkurrensutsatta marknad.

Respekt för varandra - Ärlighet och pålitlighet - Arbetsglädje ger bättre resultat - Kompetensutveckling ger kvalité - Nytänkande och kreativitet