Referenser

Abramssons Buss är ett familjeägt bussföretag med huvudkontor i Gräsmyr, beläget strax utanför Umeå i Västerbottens län. De har en busspark med 16 st bussar som används i linje- och beställningstrafik för dig som vill åka på utflykt eller för företag och föreningar på väg mot nya mål. De är tillsammans med 21st andra bussföretag delägare i Busspoolen i Västerbotten AB.

Besök webbplatsen »

Mohlins Bussar är ett gammalt familjeföretag som grundades 27 november 1932 av Erik Mohlin i Fåssjödal, Härjedalen.
Företaget drivs nu av tredje generationen och Mohlins Bussar är verksam i Jämtland, Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Uppland och Östergötland. På uppdrag av Sveriges kommuner och regioner utför vi linjetrafik, skolskjuts, färdtjänst och sjukresor.

Besök webbplats »

HGL Buss som ingår i koncernen Höglandets Invest AB, kör Klartext Bussbokning som planeringssystem för alla sina bussbolag. I koncernen HGL Buss AB ingår Bliva Buss, Hjälmåkra Buss, Lingmerths Buss, Taxi Nyberg Hyrservice, Trafikbolaget Carlstens i Bodafors, Smålandsbussen och Vadstena Buss.
Med en gemensam Klartextmiljö kan man effektivare använda sina resurser och få en ökad lönsamhet.

Besök webbplats »

Varumärket EkmanBuss Flexibussitet har funnits sedan 1991, men bolaget startades 1987. De sätter alltid kunden i fokus och deras mål är att ge ut den optimalaste servicen till sina gäster. De som arbetar på bolaget känner ett stort ansvar och jobbar målinriktat för att sina kunder ska få ett så gott värdskap som möjligt. EkmanBuss drivs och ägs av den buss entreprenören Johan Ekman.

Besök webbplats »

Flexbuss Sverige AB är en del av koncernen Sverigeresor AB där även Dackebuss AB, Kjellgrens Busstrafik i Tranemo AB och Glasriket Taxi AB ingår. Tillsammans sysselsätter bolagen över 300 medarbetare och 200 fordon. Koncernen omsätter ca 200 miljoner kronor. Flexbuss Startades 1989 genom Orrefors Taxi. Krister Engdahl och Lars Petersson, två vänner som gjorde slag i saken och köpte en taxibil. Genom åren växte bolaget kraftigt både genom offentligt upphandlad trafik och bolagsförvärv.

Besök webbplats »

Håbo Buss grundades 1990 och allt började med Mats, Ingela, två små skolbussar och ett avtal med kommunen. Lite smått började det köras kvällar och helger och efterfrågan på en större buss ledde till en mindre ökning av bussantalet. Två man på tre bussar kan vara svårt ? och sakta gav det ena det andra och företaget växte. Idag har vi i koncernen runt 35 bussar och 50 chaufförer. Genom åren har man förvärvat Stures Busstjänst, Knivsta Buss, Julita Buss, Botkyrka Buss, Ragnesands Trafik och Resekompaniet.

Besök webbplats »

Interbus finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med 65  turistbussar i alla storlekar och utföranden kan de genomföra din transport efter alla önskemål. Alla bussar inom Interbus drivs av fossilt bränsle – HVO, Hydrogenated Vegetable Oil.
Deras kunder är bland annat kongressarrangörer, kryssningsagenter, turoperatörer, företag, resebyråer, myndigheter, kommuner, skolor samt privatpersoner.

Besök webbplats »

Nordbergs Buss & Resetjänst AB är ett uppskattat bussbolag med rötterna i Piteå och med en historik som sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. De erbjuder idag bekväma resor i mer än 40 moderna bussar där alla tänkbara bekvämligheter ingår. Deras kunder är allt från företag, kommuner och skolor till föreningar eller privata sällskap.
En stor del av deras uppdrag är i Piteåområdet och Norrbotten men arbetsplatsen är hela Sverige och oavsett vart man reser så strävar vi ändå alltid efter en personlig service.

Solstabuss är ett företag och ett namn som har funnits sedan tidigare, men i dess nuvarande regi med Per Holmberg vid rodret har företagsfilosofin fått en lite modernare och mer utvecklad form. Den nuvarande tappningen av företaget har funnits sedan 2009 med Per Holmberg som huvudansvarig. Deras kontor, liksom vår utgångspunkt för resande är Karlstad, även om de gärna hämtar upp er på din hemmadestination. Solstabuss har idag dessutom ett starkt knutet samarbete med Molkombuss, som sedan tidigare är ett av Värmlands mer kända företag inom just busstransporter och resor. 

Besök webbplats »

Westin Buss AB grundades 1924 i Docksta i Västernorrland och har alltsedan dess bedrivit yrkesmässig trafik avseende persontransport med buss. I nuvarande ägarform drivs bolaget sedan 1989 och har över 30 bussar i olika storlekar, allt från minibussar till större bussar med plats för 57 personer. De lägger stor vikt vid service och kunden står alltid i fokus. Deras kontor och bussgarage finns i Ulvsunda/Bromma där våra bussar med lätthet kan ta sig både till city och Stockholms alla flygplatser. 

Besök webbplats »