Sindas är inne i en expansiv fas och vi söker IT-tekniker, säljare, support och utvecklare

Om tjänsten IT-tekniker som ligger ute just nu.
Som IT-tekniker hos oss på Sindas blir du en central funktion i vårt interna och externa arbete. Vi utvecklar kund- och branschanpassade affärssystem för fackhandel (Kassanova) och planeringssystem för trafikföretag (Klartext). Tillsammans med dina två kollegor på vår teknik- och supportavdelning ser du till att våra kunder får service och support i världsklass. Vanligt förekommande uppgifter:
Installation av våra produkter på kundernas servrar eller i Sindas serverpark
Programsupport för våra produkter
Felsökning
Installationer av integrationer till andra system
Installation av hårdvara
Sindas är en Microsoftcertifierad partner så ditt arbete sker främst i Microsoftmiljöer. Du arbetar i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning, våra säljare och inte minst i tät dialog med våra kunder och användare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god kunskap i Microsoft-produkter/-miljöer och god erfarenhet av att arbeta i breda och kundnära IT-roller. Du trivs som bäst när din förmåga att lösa problem, din tekniska kompetens och din fallenhet för service är en förutsättning för att lyckas. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har kunskap i/erfarenhet av:
Microsoftmiljöer/Windows server och klient
SQL och AD
Drift och support av Office och Office 365
Microsoft Remote Desktop Services (RDS)
Microsoft IIS - FTP, WWW, WS, SSL
Felsökning (applikationer/nätverk/operativsystem)
Då rollen är bred är det även meriterande om du har kunskap i Nätverk, Routing, Firewall, VPN, Hyper-V, MS Virtual Server, licensfrågor (VL/CSP/SPLA), antivirus, backup, Mail/SPAM (SPF/DKIM/DMARG) och felsökning.

Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar körkort för personbil.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett intressant jobb på ett stabilt och spännande företag som är inne i en expansiv fas. Den dagliga arbetsmiljön kännetecknas av nära samarbeten med kunder och kollegor och spännande utmaningar - vår personal stannar länge hos oss, vilket vi är väldigt stolta över.

Tillsvidareanställning på heltid. Goda pendlingsmöjligheter. Under sommarhalvåret (maj-augusti) erbjuder vi våra anställda arbetstidsförkortning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-05-17. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Anders Alexandersson; anders.alexandersson@sindas.se

Om Sindas
Sindas startade sin verksamhet 1988 med att utveckla fackhandelsystem åt färgbranschen i nära samarbete med IBM. Året därpå lanserades Kassanova som idag är ett av de marknadsledande affärssystemen inom Järn, Bygg, Färg, Hobby och i övrig fackhandel.

År 2002 utökade vi verksamheten med produkten Klartext Bussbokning som är det marknadsledande planeringssystemet för bussbolag som bedriver beställningstrafik, skoltrafik och linjetrafik.

I december 2018 förvärvades bolaget av Transiro Int AB, ett bolag listat på NGM Nordic Growth Markets som utvecklar produkter som hjälper företag inom transport att stärka sina affärskritiska processer.